Årets julklapp är ljudboken om arbetsplatskamp!

Om vi i Förbundet Arbetarsolidaritet får bestämma är årets julklapp ljudboken ”Hopsnackat” från Folkrörelselinjen. Kampanjen ”Nissarna” har runt om i landet delat ut ljudboken gratis för att öka kunskapen om metoderna vi kan använda på våra arbetsplatser. Bli en del av kampanjen du också och glädj din omgivning – det är mycket enkelt!

Individer och lokalgrupper i förbundet har den senaste tiden deltagit i kampanjen ”Nissarna”, där ljudboken ”Hopsnackat” av Folkrörelselinjen ges ut som en tidig julklapp till allmänheten via arbetsplatser och offentliga utrymmen. Medlemmar har därför delat ut boken i Umeå, Uppsala, Malmö och Norrköping och fler tillfällen är redan inplanerade innan juldagarna. Bland annat så spreds ljudboken på de tre stödpubar för Stridsfonden som arrangerades av förbundet i början av december – men även på arbetsplatser och på gator och torg där lokalklubbarna är aktiva.

Ambitionen med kampanjen bygger delvis på bildning, att sprida utom- och inomfackliga metoder på arbetsplatserna, likväl som självaktivitet då kampanjen bjuder in alla att kunna delta och sprida boken vidare. Något vi uppmanar alla att göra, då alla kan delta!

På kampanjens blogg kan man även skicka in arbetsplatsberättelser som läsare och andra Nissar kan ta del av. Folkrörelselinjen som skrivit boken syftar till att bygga en rörelse på arbetsplatserna igen och arbetar därför bland annat med just böcker, föreläsningar och fackligt gräsrotsarbete. Vi uppmanar alla sympatisörer, medlemmar och intresserade att också ta del av kampanjen och sprida boken vidare – låt oss göra den till årets julklapp!

http://www.folkrorelselinjen.nu
http://nissarnas.wordpress.com/sahar-blir-du-ocksa-nisse/

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *