Stridsfondspub i Norrköping

Arbetarsolidaritet Norrköping arrangerade lördag 3 december den första stridsfondspuben i staden. Totalt besökte cirka 50 personer festen och 5014 kronor samlades in.

Kvällen började redan kl 17 med en utomfacklig verkstad. Runt 10 personer kom tidigt för att tillsammans med förbundsmedlemmar utbyta erfarenheter och lärdomar från så vitt skilda arbetsplatser som vårdboenden, praktikplatser, lager, sjukhusstädning till eventföretag, grafisk design, turism och fjällstugor. Efter två timmars inspirerande diskussion slogs dörrarna upp för alla festsugna. Totalt besökte cirka 50 personer festen som bland annat bjöd på DJ, krämig linssoppa och tal från förbundsmedlemmar om Stridsfonden och Förbundet. Prydligt inslagna julklappar delades ut, innehållande ljudboken Hopsnackat och information om förbundet, vilket var ett uppskattat inslag.

På öret samlades det in 5014 kronor till Stridsfonden och Norrköpingsklubben ser fram emot att göra stridsfondspubar till ett stående inslag i Norrköpings stadsmiljö.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *