Framåtanda på förbundets kongress i Uppsala

I helgen höll förbundet arbetarsolidaritet sin 6:e kongress i Uppsala. Medlemmar ritade upp kartan för det nästkommande verksamhetsåret och diskuterade framtidens aktiviteter.

Arbetsplatskampen och stridsfonden kommer även i fortsättningen vara fokus för organisationen. Vi menar på att i ett samhälle där människor far illa, inte minst runtom på våra arbetsplatser, krävs att vi håller ihop och kämpar tillsammans!

Vi vill ha ett samhälle där vi som arbetar har hela makten men det är bara möjligt om vi organiserar oss och tar striden med våra kollegor.

Till förbundets ordförande valdes Sebastian Carlsson, kassör Ulf Johansson, sekreterare Linda Kreuzinger och till ledamöter Andreé Kjellström och Sebastian Ström. Vi ser framemot att arbeta tillsammans det kommande året och hoppas att många vill stödja oss i vårt arbete.

Styrelsen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *