Lyckad pubkväll i Umeå

Förbundets första pubkväll i Norrland blev en succé. Under kvällen kom över 70 besökare förbi för att lyssna på musik, dricka öl och umgås till stöd för Stridsfonden.

Före festligheterna hölls ett kort anförande av Stellan från Arbetarsolidaritet om vad Stridsfonden är och kort om förbundet och dess verksamhet. Efter det tog Lars från Umeå LS av SAC och diskuterade kring den fackliga reorganiseringen som sker inom Syndikalisterna i Sverige. Ett 15-tal besökare fanns på plats för föredragen. Vid niosnåret började lokalen fyllas och efter en högt uppskattad trubadurspelning med Fredrik från umebandet Kreti och Pleti tog Dj Vänlig över kvällens underhållning. I lokalen fanns även information från förbundet, syndikalistiska fackföreningen SAC samt om den pågående striden bland Umeås busschaufförer. Sammanlagt samlades det in 4 000 kronor till Stridsfonden.

Förbundet Arbetarsolidaritet vill tacka alla som dök upp på puben och i synnerhet de som hjälpte till med arrangemanget och lovar att liknande tillställningar kommer ske med mer eller mindre jämna mellanrum i Umeå som ett komplement till den övriga verksamheten i staden.

Vill ni komma i kontakt med FAS Umeå så går det att göra på:

umea@arbetarsolidaritet.org

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *