Ny lokalklubb bildad i Katrineholm

Onsdag 19 januari bildades Arbetarsolidaritet Katrineholm som en lokalklubb av Förbundet Arbetarsolidaritet.

Klubben beslöt inledningsvis att arbeta hårt för att bygga upp en bra och stabil verksamhet på orten med omnejd. Man konstaterade även värdet av att aktivt verka för att få ut förbundsmaterial till arbetsplatser, initialt där kontaktytor redan finns och i förlängningen till andra arbetsplatser. Klubben fastslog som övergripande mål att observera klasskampen på orten med omnejd, kontinuerligt diskutera och analysera denna, och om behov uppstår erbjuda stöd i samförstånd med de berördas vilja.

Kontinuerliga informationsmöten om lokalklubbens verksamhet, Förbundet Arbetarsolidaritet och Stridsfonden kommer att genomföras fram till verksamhetsårets slut.

Klubben tog även rejäla spadtag i planeringen för ett öppet möte kring självständig arbetsplatskamp och klassidentitet. Mötet kommer att hållas i slutet av april. Framåt sommaren planerar man att arrangera en stödfest för Stridsfonden. Utöver det kommer klubben att genomföra månatliga medlemsmöten (tätare vid behov) samt intern studie- och bildningsverksamhet.

För dig som är intresserad av att komma i kontakt med katrineholmsklubben kan du maila dem på kholm@arbetarsolidaritet.org

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *