Första maj med Arbetarsolidaritet

Förbundet närvarade som sig bör i första maj-firandet i flera städer. I Uppsala slöt ett trettiotal medlemmar och sympatisörer upp bakom lokalklubbens banderoll i vänsterns tåg. I bland annat Malmö hade förbundet infobord med fika, och det nya lokala infobladet ”Arbetarsolidaritet” hade premiär.

Uppsala
Förbundsflaggor vajade i vinden, propaganda och infomaterial om Stridsfonden spreds och det gavs tillfälle till flera givande samtal och diskussioner med intresserade vid samlingen. Runt 600 personer tågade sedan från Vaksala torg till Slottsbacken där olika talare tog vid. Några av klubbens medlemmar anslöt sedan till Syndikalisternas tåg, vilka i år samlade drygt 100 personer.

Dagen var lyckad och Arbetarsolidaritet Uppsala tackar alla som hörsammade uppmaningen och tågade med oss på arbetarnas dag.

Malmö
I Malmö fanns förbundet representerat som tidigare år utanför folkets park med infobord. Intresserade bjöds på fika och vi delade ut första numret av vårt lokala infoblad ”Arbetarsolidaritet”. Allt som allt blev dagen väldigt trevlig och givande.

På kvällen ordnade lokalgruppen pubkväll på restaurang ”På Besök” som blev välbesökt. Vi vill tacka alla som kom och skänkte ett bidrag till Stridsfonden för en väldigt trevlig kväll.

Umeå
I Umeå fanns förbundet representerat på samtliga arrangemang som skedde på centrala torget. Förbundet bjöd deltagare från Röd Front, Socialdemokraternas och ”Enad Vänsters” deltagare på kaffe, diskussioner och information om förbundet. Trots dåligt väder var humöret på topp och många visade intresse för stridsfonden och förbundets nya lokalgrupp på orten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *