Stödfest i Stockholm gav nästan 12 000 kronor till Stridsfonden

Lördagen den 9 april anordnade Arbetarsolidaritet Stockholm föredrag och stödfest för Stridsfonden på Kungsholmen. Under dagen såldes fika, mat, dryck, böcker och annat till förmån för Stridsfonden.

Jan Hammarlund var en av artisterna som stod för fantastisk underhållning under kvällen. Foto: Arbetarsolidaritet

Representanter från Stockholms Sopgubbar berättade om sin kamp och beröringsytor med andra klasskonflikter. Jan Hammarlund bjöd på stämningsfulla politiska sånger och Format och Storsien bjöd senare på tung hiphop.

Arbetarsolidaritet Stockholm riktar ett stort tack till inbjudna föredragshållare, artister, dj:s och alla ni andra som hjälpte till att under kvällen få in nästan 12 000 kronor till Stridsfonden. Pengarna kan snart komma till användning vid en arbetsplatskonflikt nära dig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *