Lyckad stridsfondspub i Umeå

Förbundet arrangerade lördag 24 september den andra stridsfondspuben i Umeå under 2011.

Sammanlagt besökte ett 80-tal personer tillställningen som bjöd på bland annat livemusik från Umeåbandet Lily och ett föredrag från Syndikalistiska Ungdomsförbundet om osäkra anställningar och den kommande internetportalen Osäker.se, som deltagare själva kunde vara med att utforma på mötet med wikin på plats via en laptop.

Självklart fanns även förbundets politiska material i lokalen och information om Stridsfonden. Även ett kortare anförande hölls från förbundets umeåavdelning som hälsade alla välkomna och pratade en stund om Stridsfonden och förbundets verksamhet. Under kvällen så hölls även diskussioner om en kommande lokal i Umeåområdet och trots en avslappnad kvarterskrogskänsla med musik från en uppskattad lokal Dj så diskuterades politik flitigt över borden.

Sammanlagt samlades 3 500 kronor ihop för Stridsfonden och Umeåavdelningen ser fram emot en fortsatt aktiv verksamhet i Norrlandsområdet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *