•  

 • Sök på sidan


  Manifestation och diskussionsmöte i Norrköping

  Lördagen den 12 november deltog Arbetarsolidaritet Norrköping i manifestationen "Låt dom rika betala sin egen kris!"

  Ett 60-tal personer hade samlats denna dimmiga lördagsmorgon för att symboliskt sätta ner foten. Det är sannerligen inte våran kris på något sätt, trots att dom försöker få oss att tro det, men det är som vanligt arbetarna som får betala för den genom försämrade villkor, reallönesänkningar, ökad arbetstakt och varsel till höger och vänster trots vinster i miljonklassen.

  Talade på manifestationen gjorde, förutom Arbetarsolidaritet Norrköping, även SALO, Verdandi, Vänsterns Studentförbund och Vänsterpartiet.

  Manifestationen följdes upp med ett öppet diskussionsmöte på ABF som behandlade jakten på arbetslösa, slaveri-systemet som är FAS3 och bemanningsföretagens ökade dominans på arbetsmarknaden. Deltagandet var gott med runt 50 besökare.

  Arbetarsolidaritet Norrköpings hade ett bokbord på plats vilket var välbesökt och responsen gällande Förbundet, Stridsfonden och
  vårat budskap var oerhört positivt.


  I Stridsfonden finns just nu: 93090 kr

    93%

  Totalt har 181965 kr inkommit sedan starten av fonden varav 88875 kr har delats ut.
  Det nuvarande målet är att fonden skall förfoga över 100000 kr. De 93090 kr som nu finns tillgängligt i fonden motsvarar ca. 93% av detta mål.

  Kalendarium

  Nya aktiviteter ?r under planering!