•  

 • Sök på sidan


  Lyckad stridsfondspub i Umeå

  Förbundet arrangerade lördag 24 september den andra stridsfondspuben i Umeå under 2011.

  Sammanlagt besökte ett 80-tal personer tillställningen som bjöd på bland annat livemusik från Umeåbandet Lily och ett föredrag från Syndikalistiska Ungdomsförbundet om osäkra anställningar och den kommande internetportalen Osäker.se, som deltagare själva kunde vara med att utforma på mötet med wikin på plats via en laptop.

  Självklart fanns även förbundets politiska material i lokalen och information om Stridsfonden. Även ett kortare anförande hölls från förbundets umeåavdelning som hälsade alla välkomna och pratade en stund om Stridsfonden och förbundets verksamhet. Under kvällen så hölls även diskussioner om en kommande lokal i Umeåområdet och trots en avslappnad kvarterskrogskänsla med musik från en uppskattad lokal Dj så diskuterades politik flitigt över borden.

  Sammanlagt samlades 3 500 kronor ihop för Stridsfonden och Umeåavdelningen ser fram emot en fortsatt aktiv verksamhet i Norrlandsområdet.  Namn:
  E-post:

  I Stridsfonden finns just nu: 93090 kr

    93%

  Totalt har 181965 kr inkommit sedan starten av fonden varav 88875 kr har delats ut.
  Det nuvarande målet är att fonden skall förfoga över 100000 kr. De 93090 kr som nu finns tillgängligt i fonden motsvarar ca. 93% av detta mål.

  Kalendarium

  Nya aktiviteter ?r under planering!